Geniet van rust en ruimte

Aan de rand van het havenplaatsje Maasbracht wordt het nieuwe woningbouwplan Bosserhofsveld gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg.

Op de ruime, vrijstaande kavels kun je je droomhuis bouwen! 

  • Ontwerp naar eigen wensen
  • Vrijstaande woningen op ruime kavels
  • Dichtbij winkels en haven
  • Met € 200,- per m2 scherp geprijsd (excl. 21% BTW en k.k.)
  • 10 minuten van centrum Roermond

Wil je weten wat wonen in Maasgouw zo leuk maakt? Bekijk dan het filmpje en hoor het verhaal van Sanna Millenaar uit Maasbracht.

Rustige wijk

Bosserhofsveld wordt een wijk met een rustige uitstraling van de openbare ruimte. Met echte straten en stoepen, met voldoende parkeerplaatsen en speelruimten en veel groen.

Omdat de wijk aan het buitengebied grenst, wordt de openbare ruimte parkachtig ingericht. Materiaalkeuze wordt hieraan aangepast.

Ideaal voor mantelzorg of aan-huis-gebonden beroep

De kavels in Bosserhofsveld zijn ruim (tussen 380 m2 en 815 m2). Met plek voor een eigen parkeerplaats. In het bestemmingsplan is rekening gehouden met mogelijkheden voor:

  • aan-huis-gebonden beroepen
  • consumentverzorgende ambachtelijke bedrijfsactiviteiten
  • mantelzorg
  • inwoning

Overal dichtbij

Het gezellige centrum van Maasbracht ligt op loopafstand. Boodschappen kun je doen bij diverse supermarkten en drogisterijen of op de wekelijkse markt. Ook qua winkels voor luxe goederen heeft Maasbracht veel te bieden. Je hoeft hiervoor je auto niet te starten!

Ook ben je vanuit Bosserhofsveld snel in de haven van Maasbracht. Hier kun je heerlijk wandelen langs de boulevard of vanuit een terrasje de schepen voorbij zien varen.

De basisscholen en kinderopvang liggen dicht bij de woonwijk. Het voortgezet onderwijs is per fiets goed bereikbaar.

In Maasbracht zijn diverse huisartsen- en tandartsenpraktijken. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Roermond op ong. 15 minuten rijden met de auto of met het openbaar vervoer.

Bij mooi weer kunt u buiten zwemmen in het Eurobad in Maasbracht. Ook de omgeving heeft veel te bieden. Sport, recreatie en natuur zijn de sleutelwoorden van dit groene, waterrijke gebied. Er zijn diverse natuur- en recreatiegebieden dichtbij, zoals het Stevol-gebied en de Boschmolenplas. Cultuurhistorische kernen zoals Thorn, Stevensweert en Wessem liggen bij Maasbracht in de buurt.

Meer informatie?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen. Je kunt ook contact opnemen met:

Gemeente Maasgouw
Chantal van der Goor
Tel: 0475 85 25 00
c.vandergoor@gemeentemaasgouw.nl

Je kunt ook onderstaande documenten bekijken voor meer informatie.

Projectbouw

Alle projectwoningen zijn inmiddels verkocht. 

Menu