Beegden

"Bieëgdje"
Beegden heeft een prachtige oude kern met mooi verbouwde oude dorpsboerderijen uit de 18e en 19e eeuw.
In Beegden wonen ruim 1.700 mensen.

Kinderen kunnen in het eigen dorp naar de basisschool. Je bent vanuit Beegden binnen enkele minuten bij provinciale wegen die leiden naar de A2 en A73. Werk je bijvoorbeeld in Eindhoven, Maastricht of Roermond? Dan is Beegden een prima thuisbasis waar je na je werk even lekker kunt ontspannen.

De natuur dichtbij

Aan de rand van Beegden ligt het prachtige natuurgebied de Beegderheide. Hier kun je heerlijk struinen in de natuur en even helemaal uitwaaien na een lange dag. De Beegderheide is een afwisselend gebied dat bestaat uit bossen, water en heideterreintjes. Karakteristiek zijn het rijke reliëf en het grote aantal vennetjes. De Beegderheide wordt goed onderhouden door een actieve groep vrijwilligers: de Vrienden van de Beegderheide.

Actief en betrokken dorp

Het straatbeeld van Beegden is divers, maar in balans. Je vindt er mooie nieuwbouwwijken, maar ook cultuurhistorische gebouwen. Het verenigingsleven in Beegden is heel actief. Samen zorgen de inwoners ervoor dat er niemand buiten de boot hoeft te vallen. Kijk voor meer informatie eens op http://www.trefpuntbeegden.nl/

Direct naar het woningaanbod in Beegden.

Menu